UPDATE 01/08/2022

Het doet al eventjes de ronde en de wildste verhalen zijn reeds gepasseerd. Ondertussen zijn de plannen concreet en kunnen we het gerucht bevestigen: de praktijk zal hopelijk binnen 2 jaar verhuizen naar een nieuwe locatie. De nieuwe locatie is reeds gekend: 'Den Tighel'. Het oude gebouw wordt afgebroken (met behoud van de gevel) en er komt een volledige nieuwbouw met beneden praktijkruimte en daarboven appartementen. DAP Daktari heeft niets te maken de bouw zelf. Wij gaan enkel de praktijkruimte huren. Sommige mensen dachten dat we het hele gebouw hadden gekocht maar dit is dus zeker niet waar. Diegene die de bouw laten zetten, wisten dat wij op zoek waren naar een nieuw pand om uit te breiden. En zo gebeurde -> hopelijk zit DAP Daktari binnen dit en ten laatste 2 jaar in een nieuw pand om jullie beter te kunnen helpen. 

UPDATE 01/09/2022

Normaal starten binnen een 10-tal dagen de afbraakwerken! De praktijk zal gewoon bereikbaar blijven tijdens de werken. 

Waarom verhuizen? Wel momenteel komen we ruimte te kort vooral aan de balie en achter de schermen. Sommige klanten zullen de soms hectische momenten reeds hebben meegemaakt. In het nieuwe pand zal dit verleden tijd zijn. Wat jullie kunnen verwachten zullen we alvast even kort opsommen: 

- aparte wachtzaal voor hond en kat zodat de gemoederen niet te hoog oplopen tijdens het wachten 

- aparte echoruimte, RX ruimte, labo voor bloedonderzoek in huis

- extra operatiekwartier 

- aparte hospitalisatie voor katten en honden zodat iedereen rustig kan wakker worden 

- grote balie zodat er geen flessenhals ontstaat bij afhalingen/betalingen

- extra consulten (apart kattenconsult) om wachttijden te beperken

- en nog zoveel meer: binnenkort meer! 

UPDATE 08/09/22

Sinds vandaag zijn ze gestart met de afbraakwerken! Vandaag hebben ze de voorgevel verankerd zodat deze behouden kan blijven bij de afbraak van de rest van het pand. De parking van 'Den Tighel' is hierdoor niet meer bereikbaar. De ingang van de school is dus ook niet meer langs deze kant. Contacteer het school voor verdere info. Onze parking is bereikbaar.